AUDI Q3 2018-2021, Negru

Preț special 399,00 RON Preț standard 598,00 RON

Podeaua masinii dvs. este supusa in permanenta uzurii, petelor si murdariei, acestea putand deteriora parti din interiorul masinii dvs.

Pentru aceasta, venim in ajutorul dvs. cu noua colectie de Covorase Auto Premium 5D create in mod special pentru fiecare model de autoturism in parte.

Covorasele auto sunt un element fundamental in designul autoturismului dvs., reprezentand un strat decorativ special pentru podeaua masinii dvs., protejand-o totodata de uzura si murdarie.

Masina dvs. are nevoie de protectie suplimentara, iar covorasele auto Top Car Interior ofera aceasta protectie zilnica, sunt rezistente la pete, apa, praf, au un design unic 5d si sunt fabricate din piele ecologica de inalta calitate.

 

Caracteristici:

  • Montare excelenta si instalare rapida pentru fiecare autoturism:

Au atasate cleme speciale de fixare pentru a asigura o potrivire perfecta, fara pliuri. Sistemul de fixare asigura o potrivire perfecta a covoraselor, oferind asadar confort si siguranta la volan.

  • Intretinere si curatare usoara:

Scopul Covoraselor Auto este de a va proteja podeaua de resturi si murdarie. Praful depozitat pe covorase se elimina usor prin curatarea acestora cu un prosop umed.

  • Acoperire si potrivire completa:

Produsele sunt create printr-o tehnologie de ultima generatie, mai exact prin scanarea fiecarui model de autoturism in parte, taierea precisa cu aparate de tip laser si ulterior coaserea manuala a elementelor.

  • Material anti-derapant si durabil:

Covorasele sunt fabricate din material de cea mai inalta calitate, din piele ecologica, inodora, rezistenta, cu tehnologie impermeabila pentru o performanta mai buna.

 

Detalii produs:

1. Design 5D complet: versiune exacta, design original al modelului, 100% potrivire;

2. Personalizate

3. Adaptate pentru fiecare model auto: acoperire completa, nu blocheaza portul de aer condiționat.

 

Compatibile: AUDI Q3 2018, 2019, 2020, 2021 Volan Stanga

Material: Piele ecologica

Model: Negru Cusaturi Negre

Garantie: 30 de zile de garantie pentru defecte de fabricatie.

Continut pachet: 3 piese

Greutate: 2-3 kg

Grosime:

  • Piele : 0,8 mm
  • Burete: 7 mm
  • Spuma XPE: 5 mm

 

Produsele noastre ofera calitate, functionalitate, rezistenta si durabilitate, astfel incat sa va pastrati podeaua ca noua pentru o lunga perioada de timp.

Mai multe informații
Cod EAN8784220927324
Marca AUTOAUDI
Model AUTOQ3 2018-2021
0
Rating:
0% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsAUDI Q3 2018-2021, Negru
Rating-ul dumneavoastră
Covorase Auto Premium 5D compatibile cu Audi Q3 2018, 2019, 2020, 2021. Model Negru Cusaturi Negre. Fabricate din piele ecologica, premium, impermeabile, rezistente si elegante. 100% potrivite. Design 5D. Dedicate si personalizate pentru fiecare masina in parte.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat